Mit navn er Jette Friis – indehaver af “By Jette Friis”.

Hos “By Jette Friis” finder du alle mine designs. Lige fra tasker, shoppere, bolig interiør til andre skønne ting i læder, lærred og stof. – og selvfølgelig ikke mindst mine strikdesigns.

Jeg ligger meget vægt på, at designe alt i god kvalitet, lækre materialer og i naturvenlige og så vidt muligt også upcyclede materialer.
Endvidere ligger jeg vægt på, at mine designs har en kant, som kendetegner, at det er et “Jette Friis” design.

Min energi til at designe kommer når jeg ser på hvad der sker omkring mig. Både i modeverdenen, og i alt det skønne der omgiver mig, på de sociale medier, når jeg holder et stykke gammelt canvas eller et gammelt læderbælte i hånden.
Lige her sker det – så blomster idéen og jeg MÅ bare i gang med at designe.

Alt er håndlavet af mig fra mindste detalje. Fra jeg indsamler materialer jeg skal bruge, til det bliver syet i hånden og på maskine. Og senere samlet med nitter, finpudsning o.s.v. til jeg står med det færdige produkt.

“By Jette Friis” er en online webshop. Mit værksted er placeret i en af bygningerne på vores nedlagte landejendom, som er beliggende med skøn udsigt lige midt i Søhøjlandet.

Vi har ikke fysisk åbent – men er du på disse kanter – er du altid velkommen til at kontakte mig. Så kan vi sammen aftale et besøg, hvor du fysiske kan se og mærke på tasker og shoppere.

Jeg håber – at du er blevet inspireret til at kigge dig omkring i shoppen.

Hvis du har lyst til af følge med i hvad der sker, er vi rimelig aktive på Facebook og Instagram.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen
Jette Friis