Alle køb foretaget via By Jette Friis foregår mellem dig, som kunde og

By Jette Friis
Hornvej 28
8882 Fårvang

E-mail: info@byjettefriis.dk

Telefon: +45 22 46 38 02

CVR. nr.: 27 25 93 83

By Jette Friis er personlig ejet af Jette Friis

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr. e-mail.

Hvis du ikke får en ordrebekræftelse, kan det være fordi din bestilling ikke er gået igennem, eller fordi din e-mail adresse ikke er udfyldt korrekt.

Du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har problemer med bestillingen.

Betaling

Alle priser er incl. 25% moms.

Betaling kan foretages med Visa eller Mobil Pay.

Ved betaling med kreditkort bliver de konto oplysninger du indtaster sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er ingen andre der ser eller gemmer dine oplysninger. Jeg kender kun det transaktionsnummer, som også oplyses til dig.

Ved betaling med kort hæves beløbet først, når ordren er afsendt.

Ved bankoverførsel indbetales til konto i

Hvidbjerg Bank
Vævervej 5
8800 Viborg

Konto 7500 1571670

Ved internationale betalinger suppleres med:

IBAN-nummer: DK2175000001571670
BIC-adresse (SWIFT-adresse): HVBADK21

HUSK at oplyse ordrenummer

Ved betaling via bankoverførsel sendes ordren først, når indbetalingen registreres.

Levering

Strikkeopskrifter vil straks blive mailet som E-bog (PDF-fil) i en særskilt mail eller sendt som print pr. post, afhængig af hvad du har valgt.

Hvis du har valgt at få opskriften som E-bog pr. mail, vil E-bogen være vedhæftet den efterfølgende mail (ikke bekræftelsesmailen).
Hvis du evt. ikke modtager denne mail, skal du prøve at tjekke din spam bakke eller uønsket post, da jeg af og til oplever, at mailen kan gemme sig her, når der er en vedhæftet fil tilknyttet.
Også gmail adresser kan generelt have svært ved at modtage mails med vedhæftede filer.

Øvrige fysiske varer sender vi minimum 2 gange om uge.  Forventet leveringstid 1-3 dage.

Du kan vælge at få varerne sendt med DAO, GLS eller Post Nord.
By Jette Friis drages ikke til ansvar for forsinkelser af forsendelser.

Fragt

Efter gældende takster hos DAO, GLS eller Post Nord.
Jeg forbeholder mig ret til at fakturere de faktiske portoudgifter, såfremt modtagelse nægtes.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret på dine varer, regnet fra den dag du modtager varen.
Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du underrette By Jette Friis senest 14 dage efter, at du har modtaget din vare.
Varen returneres i samme stand og mængde som du modtog den og i ubrudt emballage.

Du skal selv betale de udgifter, der er forbundet med returneringen.

By Jette Friis modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Når varen er modtaget retur og godkendt indsættes det fulde beløb på din konto.
Det letter ekspeditionen hvis du sammen med varen sender følgende oplysninger:
Dit navn
Bankens navn
Registreringsnummer (4 tal)
Kontonummer (10 tal)
Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
E-bøger (PDF-filer) der downloades er ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Dit digitale produkt går i gang med det samme efter at du har godkendt købet, og det påvirker fortrydelsesretten.

Persondataforordningen (GPDR):
1. Generelt
1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes By Jette Friis (“By Jette Friis”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside, www.byjettefriis.dk (“Hjemmesiden”).
1.3 www.byjettefriis.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til By Jette Friis kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI, TIL HVILKE FORMÅL OG RETSGRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN
2.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
2.1.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og Hjemmesidens funktion. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Hjemmesiden.
2.1.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
2.2 Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på Hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.
2.2.1 Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.
2.2.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.
2.3 Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, bliver du bedt om at oplyse navn og e-mailadresse.
2.3.1 Formålet er at kunne levere nyhedsbrevet direkte til dig.
2.3.2 Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b og f.

3. MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER
3.1 Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til DAO, PostNord eller GLS, der forestår leveringen af de købte varer til dig.
3.2 Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Vælger du at foretage en anmeldelse på Trustpilot bliver TrustPilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger.

4. DINE RETTIGHEDER
4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
4.2 Indsigtsretten
4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@byjettefriis.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.
4.3 Retten til berigtigelse
4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
4.3.2 Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med oprettelse af købsordre, har du mulighed for at ændre ved at sende en mail til info@byjettefriis.dk.
4.4 Retten til sletning
4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
4.6 Retten til dataportabilitet
4.6.1 Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.
4.7 Retten til indsigelse
4.7.1 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1 og 2.3.
4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke
4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@byjettefriis.dk
4.9 Retten til at klage
4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

5. SLETNING AF PERSONDATA
5.1 Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af Hjemmesiden i 5 år.
5.2 Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage.
5.3 Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden jfr. pkt. 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 5 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.
5.4 Emails sendt direkte til os, enten på mail eller via vores kontaktformular slettes som standard efter 1 måned, dog kan der i verserende sager gå op til 6 måneder før email og oplysninger i denne slettes. Ønsker du din email/besked slettet omgående bedes du maile denne forespørgsel til info@byjettefriis.dk.
6. SIKKERHED
6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7. BRUG AF COOKIES
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på.

8. KONTAKTOPLYSNINGER
8.1 By Jette Friis er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet i pkt.4, kan du kontakte:

By Jette Friis
Hornvej 28 – 8882 Fårvang
Tlf. nr.: 22 46 38 02
E-mail: info@byjettefriis.dk

9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
9.1 Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
9.2 Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.

Persondatapolitikken er senest opdateret 25. maj 2018

Reklamationsret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.
By Jette Friis ombytter så vidt muligt defekte varer, men forbeholder retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.

By Jette Friis tager forbehold tryk og taste fejl, udsolgte varer og prisændringer.