Mit navn er Jette Friis og jeg er indehaver af “By Jette Friis” (tidligere “Hotte Hit”).

“By Jette Friis” er vores nye webshop, hvor du vil finde alle mine designs fra tasker, shoppere, bolig interiør til andre skønne ting – og selvfølgelig ikke mindst mine strikdesigns.
Min prioritet lige nu, ligger i at designe tasker, shoppere og bolig interiør. Det er her jeg får den hurtige forløsning i at designe, fordi jeg inden for rimelig tid kan stå med det færdige design.
Mit strikdesign gen er her dog også stadigvæk – for jeg kan ikke lade være ;-) – og lur mig om ikke der også dukker nye designs op ind imellem.

Jeg ligger meget vægt på, at designe alt i god kvalitet, lækre materialer og i naturvenlige og så vidt muligt også upcyclede materialer.
Endvidere ligger jeg vægt på, at mine designs har en kant, som kendetegner, at det er et “Jette Friis” design.

Min energi til at designe kommer når jeg ser på hvad der sker omkring mig – både i modeverdenen, og i alt det skønne der omgiver mig, på de sociale medier, når jeg holder et stykke gammelt canvas eller et gammelt læderbælte i hånden.
Lige her sker det – så blomster idéen og jeg MÅ bare i gang med at designe.
Jeg tror faktisk, at jeg bliver lidt høj af det;-).

Alt er håndlavet af mig fra mindste detalje. Fra jeg indsamler materialer jeg skal bruge, til det bliver syet i hånden og på maskine, senere samlet med nitter, finpudsning o.s.v. til jeg står med det færdige produkt.

“By Jette Friis” er en online webshop, og mit skønne værksted er placeret i en af bygningerne på vores nedlagte landejendom, som er beliggende med skøn udsigt lige midt i Søhøjlandet.

Vi har ikke fysisk åbent – men er du på disse kanter – er du altid velkommen til at kontakte mig pr. telefon for at aftale et besøg, hvor du fysiske kan se og mærke på tasker og shoppere.

Jeg håber – at du er blevet inspireret til at kigge dig omkring i shoppen.

Hvis du har lyst til af følge med i hvad der sker, er vi rimelig aktive på Facebook og Instagram.

 

Rigtig god fornøjelse!

 

Med venlig hilsen
Jette Friis og team